Johannes' far: 

Carl Valdemar Molbech Pedersen

 

Johannes' mor:

Ane Kirstine Iversen

 

Mies far:

Søren Christian Hansen (1890-1947)

Mies mor:

Mette Kirstine Thomsen

 

En ny slægtsbog er skrevet. 

Bogen er på 151 sider med en mængde illustrationer og fotos. 


Tryk her for at se den:

Prisen er 280 kr. 

 

Den kan endnu bestilles hos 

Ib Molbech

ibmolbech@gmail.com

Tlf.: 20 666 444

 

 

 

 

Start

Johannes Molbech Pedersen  

(7. november 1918 - 10. november 1997). 

Kaldet Hejse.

Udlært mejerist. Sammen med Mie selvstændig, bl.a. Strib Mejeri og ismejeriet i Kolding. 1960 ønskede Mie og Johannes  sig mere frihed – ferie og søndag. Derfor ansat ved OMA margarine som depotindehaver, senere Alfa. Weekender og ferier blev brugt i ind- og udland på camping. Senere blev det charterrejer, og som pensionist rejste han på mere udfordrende destinationer som Afrika, Sri Lanka, Thailand.

Alle dage stor interesse i havearbejde samt lystfiskeri som han især dyrkede i Egtved Å, hvor han sammen med ca.10 andre havde købt en del jord med tilhørende å udelukkende med det formål, at kunne fiske. Som pensionist begyndte han at spille bridge, som blev den helt store lidenskab, og blev hurtig kendt som en dygtig spiller. Brugte ferier og helligdage hvor han med gode venner tog på kombineret ferie- og bridgeturneringstur.

Signe Marie Hansen 

(15. april 1923 - 22. juni 1979)  Kaldet Mie

Udlært i manufakturhandel i Spjald. 

Selvstændig sammen med Hejse, i margarinetiden regnskaber og telefonpasning og manglede der en chauffør en dag, var hun ikke bleg for at køre margarine ud til købmænd og bagere.

Interesser: især familien og børnene. Dygtig til at sy, syede meget at børnenes tøj selv.

Deres børn:

 

Søren Molbech Pedersen (1950 -

 

Lotte Molbech (4. april 1952 -

Lotte blev lærer i 1978. Tog til Langeland til Humble Centralskole sammen med sin forlovede, efter 3 år og skilsmisse tilbage til Kolding, hvor hun fik stilling på Kolding Tekniske Skole, hvor hun stadig er. En del år hvor fritiden blev fyldt med fagpolitisk- og faglig/pædagogiskarbejde. I dag især tillægsuddannelsen som læselærer og dermed arbejdet med de svage elever, der har hendes interesse. Er for få år siden blevet utrolig haveinteresseret, er bl.a. selvforsynende med økologiske grøntsager. Ellers læser hun meget moderne litteratur, samt interesserer sig  for ”alt muligt med hænderne” lige fra strikning, pileflet, glaskunst, blomsterbinding mm.