Bullers far: 

Peder Leonhard Molbech

 

Bullers mor:

Karen Margrethe Olesen

 

Peters far: 

Marcus Lück Hansen

(1913 - 2000)

 

Peters mor:

Vera Helene Støttrup

(1918 - 1987)

 

 

Der er skrevet en ny   slægtsbog 

Bogen er på 151 sider med en mængde illustrationer 

og fotos.

Prisen er 280 kr. 

Den kan endnu bestilles hos  Ib Molbech

ibmolbech@gmail.com

Tlf.: 20 666 444

 

Start

 

 

Anne Charlotte Molbech  

(31. januar 1960 - kaldet Buller

 

Anne Charlotte Molbech, er aldrig blevet kaldt andet end Buller, et kælenavn som Leonhard fandt på kort efter fødslen. Buller blev nysproglig student fra Herning gymnasium i 78, og startede umiddelbart efter på Århus Tandlægehøjskole. Supplerede studiet med ½ års ophold på amerikansk tandlægehøjskole i 82 som udvekslingsstudent, og blev færdig i januar 84.

Hun blev ansat fuldtids i Ulfborg i Vestjylland straks efter eksamen og arbejdede her som travl tandlæge i 15 år, inden hun valgte at søge nye udfordringer i en stor klinik i Holstebro. Sammen har Peter og Buller 2 børn, Sebastian og Linnea, som begge er vandhunde ligesom forældrene.

Peter Marcus Støttrup Hansen

(15. april 1956 - 

Peter er uddannet på Århus universitet med fagene matematik og astronomi, og begyndte umiddelbart efter studie og pædagogikum på Paderup amtsgymnasium ved Randers. Efter nogle år i Randers blev han ansat på Lemvig gymnasium, hvor han har været siden. Ud over undervisning i matematik, naturfag og astronomi, er han også ansvarlig for skolens computernetværk. Han har udgivet flere bøger om IT på blandt andet teknisk forlag, men det har ligget lidt stille de senere år. Han deltager også i en amtslig support og udviklingsenhed for styrkelse af skolernes brug af IT i undervisningen. Fritiden går med familien, cykling, windsurfing, madlavning og svømning.

 

Deres børn:

Sebastian Molbech Hansen  

(22. juli 1991 -

Linnea Molbech Hansen 

(15. december 1993 -

Sebastian og Linnea er begge vandhunde ligesom forældrene.

Sebastian spiller håndbold og Linnea dyrker også badminton, gymnastik, keyboardspil foruden deres fælles hobby konkurrencesvømning.

Om vinteren har familien en fælles lidenskab: den årlige skiferie som helst skal tilbringes med gode venner i de franske eller italienske alper. Desværre er ungerne ved at overhale forældrene ned ad de sorte pukkelpister. Om sommeren tager hele familien gerne en cykeltur, ofte ud i de lokale skove for at plukke svampe. Men alle friweek-end´er de sidste års tid er gået med at bygge sommerhus i Klitmøller (Danmarks bedste surf-spot) sammen med et vennepar, så der også fremover bliver gode muligheder for at bølge- og windsurfe for hele familien.